29 d’oct. 2011

Platja de les Catedrals

Praia das Catedrais, Ribadeo

Aquesta platja està situada al municipi de Ribadeo, a la costa de la província de Lugo, al mar Cantàbric. Es troba a uns deu quilòmetres a l’oest d’aquesta població. Va ser declarada Monument Natural per la Conselleria de Medi Ambient de la Xunta de Galícia.


La Platja de les Aigües Santes és coneguda entre els turistes com La Platja de les Catedrals. Aquest nom fa referència a l’aparença dels seus penya-segats, que formen coves de desenes de metres i arcs de més de trenta metres d’alçada, que recorden als arcbotants i contraforts de les catedrals gòtiques. Un relleu aconseguit amb l’erosió del vent i de l’aigua salada.
Tot això fa que sigui una platja d’una increïble bellesa, que per poder-la visitar i gaudir d’un passeig entre els seus passadissos de sorra entre les roques i entrar dins les coves, és necessari fer-ho quan la marea és baixa, ja que sinó no és possible accedir-hi perquè la platja queda completament coberta d’aigua.




1 comentari:

  1. Quina meravella! I jo aquesta me la vaig perdre!!! Gràcies per les fotografies. Com a mínim l'he pogut gaudir de forma virtual!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...